Tuesday, 25 February 2014

Hye . It's me ! ^ ^
Assalamulaikum .. Finally , setelah telah telah telah lama feeya ingin upload gamabar feeya , dapat jugak feeya upload ! ^ ^ HEHE :D first , nama feeya ialah Nur Balqish Safeeya binti Mohammad Amin .. Mix jawa and penang .. Mak orang jawa dekat johor and abah pulak penang dekat bukit mertajam ..feeya tinggal dekat penang ikut abah..  feeya anak-5 actually feeya dah HAMPIR-2 nak jadi anak bongsu tapi time mak umur 42 kot doctor cakap mak pregnant lagiy !! Kacau daun jer orang nak jadi anak bongsu .. oooo nikmatnyerr kalau jadi anak bongsu kan ? :* let me introdue you my familys :) :) :) :)


                                          Mohammad Amin bin Saat and Hazlina binti Kamsan
hye ! its my mom and dad . love them !
DAD
Nama : Mohammad Amin bin Saat
Umur : 62 tahun ( feeya tahu abah tua but feeya still sayang abah )
Status : Marriend ( larh -_- )
Asal : Bukit Mertajam , Pulau Pinang

Pekerjaan : Menjual tanah lot (dulu abah ahli perniagaan , tapi abah kena tipu)

Hazlina Binti Kamsan
^^^^^^Gambar mak dulu2  ^^^^^

MOM
Nama : Hazlina binti Kamsan
Umur : 52 tahun ( sama dengan abah tapi mak tua sepuluh tahun dari abah )
Status : Marriend ( lah :# )
Asal : Parit Sulong , johor bahru , Johor
Pekerjaan : Membuka pusat kecantikan ( dulu mak artis 90-an tapi mak dah tak jadi penyanyi dengan pelakon dah )


                                                                 Noor Zubaidatul Shima
Along waaaaa ^^^^^^^

Nama : Noor Zubaidatul Shima
Umur : 26 tahun 
Status : Single ? maybe hehe
Asal : Penanggggg
Pekerjaan : Ahli perniagaan



                                                                Noor Syazwani Syarah
Angah awesome ! jyeh !

Nama : Noor Syazwani Syarah
Umur : 25 tahun
Status : Marriend ( Tengah pregnant ! congrat angahhhh )
Asal : Penang
Pekerjaan : Membukak pusat rawatan kecantikan ( sama macam mak ^^ )


                                                           Mohammed Benjamin Shah
ben over buat rambut smart konon -_-
Nama : Mohammed Benjamin Shah
Umur : 18 tahun
Status : Single ? putus cintaa hahahaha
Asal : Penang
Pekerjaan : Jadi pelayan dekat restoren nurul ikan bakar
Sekolah : Kolej Vokasional Sungai Petani 2


                                                           Mohammed Hazmin Shah
Dok wat tough pulokssss

Nama : Mohammed Hazmin Shah
Umur : 17 tahun
Status : Taken already by Izzatul Tasnim
Asal : Penang
Sekolah : Kolej Vokasional Nibong Tebal

                                                           
                                                             Nur Balqish Safeeya
Its my nephew ^^ gambar 2 years ago lah

Nama : Nur Balqish Safeeya
Umur : 13 tahun
Status : Single kottttt
Asal : Penang
Sekolah : Madrasah Manabiul-Ulum

                                                                  Nur Qistina Aleeya
gambar lama and adek feeya ikut muka orang jawa belah mak so muka kitaorang tak sama

Nama : Nur Qistina Aleeya
Umur : 9 tahun
Status : Single lah budak keik lagi
Asal : Penang
Sekolah : Sekolah Rendah Islam Al-Masriyah



Itulah salasilah keluarga feeya .. habis dah ! hope korang enjoyy ^_^

No comments:

Post a Comment